facebooklinkedin

Cursus omgaan met je gevoeligheid

In 3 bijeenkomsten je gevoeligheid van last tot lust ervaren.

 

Als (hoog) gevoelig mens ben je gewend om je omgeving goed aan te kunnen voelen. Je hebt het vermogen om sferen, energie en gevoelens van andere mensen in jezelf te kunnen ervaren. Door zo op je omgeving gericht te zijn, kan je echter snel het contact met jezelf kwijtraken.

 

Op plekken waar het niet fijn voelt (situaties met boosheid, angst, negativiteit, oneerlijkheid, etc), ben je als gevoelig mens eerder geneigd om je energie terug te trekken. Je maakt jouw energie dan kleiner en jouw ruimte wordt krap en benauwd. Of je gaat in je hoofd zitten, in verhalen, oordelen en analyses.

 

In deze cursus ga je ontdekken hoe je vanuit de verbinding met jezelf kan leven en in de wereld kan (blijven) staan. Dan ga je niet meer mee in de energie van buiten je, maar blijf je bij jezelf. Je bent verankerd in je lichaam en verbonden met jezelf.

 

De bijeenkomsten bestaan uit visualisaties, praktische oefeningen, informatie en uitwisseling. Ik werk in een kleine groep van maximaal 6 mensen zodat iedereen tijd, ruimte en aandacht krijgt. Naast het programma geef ik mijn eigen intuïtie de ruimte omdat iedere groep verschillend is en iedereen andere behoeftes heeft.

 

De 3 thema’s van de bijeenkomsten zijn:

 

Voor meer informatie en aanmelding, stuur een mail naar info@kristafilius.nl of bel me op 06-19876000.

 

Praktische informatie:

Drie dagdelen

Investering: € 149,- incl persoonlijke channeling per mail

Locatie: Haarlem /Heemstede

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl