facebooklinkedin

Wie ben ik

Ik ben Krista Filius en ik woon in Heemstede met mijn man en twee tienerdochters. Voordat ik mijn eigen bureau startte in 2012 heb ik ruim 15 jaar zowel in de profit- als non-profit sector gewerkt. Mijn uitgangspunt is dat als je weer verbinding voelt met jezelf en je verlangens dat je weer met plezier en vanuit je hart kan leven. Je kan zo volop tot ontwikkeling komen. Je houdt energie over en bent beter in balans.

 

Twintig jaar geleden werd de spirituele wereld als iets aparts gezien. Vaak eng en zweverig. Nu staan we veel meer open voor deze wereld. Denk aan de integratie van bijvoorbeeld yoga, meditatie en mindfulness in het dagelijks leven. Ik vind het fijn om mensen te laten ervaren dat de spirituele wereld niet eng is maar juist aanvullend is op ons aards bestaan. Dat het ons ondersteunt, helpt en inspireert.

 

Ik combineer dan ook graag mijn vakkennis (HBO afgestudeerd, gediplomeerd loopbaancoach, NLP, opleiding intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness- Compassietrainingen, pendeltrainingen, AFP, REIKI, Pranic Healing) en mijn werkervaring (coach, loopbaancoach, trainer, projectmanager en consultant Werving & Selectie) met mijn energetische kwaliteiten (heldervoelen, helderweten, channelen). Met als doel om met plezier en vanuit je hart te kunnen leven!

 

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl