facebooklinkedin

Praktijkvoorbeelden

 

Een 35-jarige vrouw vertelt:

Ik had een hele heftige ruzie met mijn vriend gehad. Ik zag het niet meer zitten en wist niet meer wat te doen. Krista liet mij eerst alles van me af praten. En reikte mij vervolgens aan dat ik ver over mijn grenzen heen laat gaan en dat ik als (innerlijk) kind reageer en niet meer als volwassene. Nadat ik een oefening onder begeleiding van Krista had gedaan, voelde ik me weer als volwassene in mijn kracht staan. Daarna heb ik met mijn eigen innerlijke kind gesproken en haar getroost. Ik ben nu aan het oefenen om als volwassenen te reageren op mijn vriend en mijn grenzen aan te geven.

 

Een 49-jarige man vertelt:

Ik ben burn-out en voel me vaak angstig, depressief. Ik heb al met een psycholoog gesproken maar kom er niet echt uit. Samen met Krista ben ik in deze depressieve gevoelens gaan “zitten”. Ze steeds dieper gevoeld en ervaren wat er nog meer aan gevoelens zat. Door mijn eigen emoties te zien voor wat ze zijn, is mijn angst ervoor verdwenen. Krista heeft de donkerte, lichter gemaakt.

 

Een 29-jarige vrouw vertelt:

Ik zat slecht in mijn energie en voelde me futloos. Tijdens de channeling heb ik bevestiging ontvangen van datgene wat ik diep van binnen eigenlijk al wist. Meer focus aanbrengen in mijn werk en meer aandacht voor mezelf. Ik voelde me na afloop van de sessie als herboren en weet ik weer helder welke stappen te zetten. En om meer aandacht voor mezelf te houden, heb ik mijn yoga activiteiten weer opgepakt.

 

Een 36-jarige vrouw vertelt:

Ik kwam het Bezielingsspel doen met de vraag: “Hoe kan ik doen wat ik leuk vind en daar geld mee verdienen?” Deze vraag is met behulp van Krista omgevormd naar: “Hoe kan ik het heft in eigen handen nemen?” Door het spelen van het spel voelde ik dat ik heel veel kracht in mezelf ervaar, maar dat ik deze laat wegvloeien door angsten en vermeende beren op de weg. Aangezien ik het lastig vind om deze angst alleen onder ogen te zien, heb ik een vervolgafspraak met Krista gemaakt.

 

Een 44-jarige man vertelt:

Ik kwam uitgeblust, ziekig, en wiebelig terug van mijn vakantie. Krista heeft mij verteld waardoor het kwam dat ik mij zo voelde. Al tijdens mijn sessie voelde ik dat veel narigheid werd weggehaald en mijn energie werd verhoogd.  Ik voelde me weer als herboren toen ik wegging. En het enige wat ik nog hoefde te doen was veel water drinken en het die dag rustig aan doen.

 

 

Een 48-jarige vrouw vertelt:

Het ging niet zo goed met mijn zoontje op school. Ik twijfelde of een andere school beter voor hem was. Tijdens de channeling kreeg ik aangereikt dat het niet noodzakelijk was dat hij van school veranderde. Het ging erom dat hij goed ondersteund werd door mij als moeder; mijn liefde en support is belangrijker dan de schoolkeuze. Het heeft mij gesterkt in mijn gevoel dat hij het op deze school ook gaat redden. En gaf me rust in het niet geforceerd te hoeven kiezen voor een andere school. Verder heb ik praktische handvatten gekregen over hoe ik hem het beste als moeder kon ondersteunen om door deze moeilijke fase heen te komen.

 

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl