facebooklinkedin

Energetisch reinigen van je huis

 

Als je je niet meer op je gemak bent in je eigen huis, je huis niet fijn aanvoelt, je onverklaarbare dingen waarneemt of je vaak klachten hebt als slecht slapen, vermoeidheid, spanning en angsten dan is de kans groot dat er energieën in je huis zitten die er niet thuis horen.
 

Deze energieën zijn spanningsvelden (opgebouwde emoties) van de huidige of vorige bewoners, van voorwerpen in het huis (antiek, erfstukken, etc.), vanuit de omgeving van het huis of van entiteiten in het huis. Entiteiten zijn zielen die niet beseffen dat ze overleden zijn. Om verschillende redenen kunnen zij in het huis verblijven.
 

Ik maak je huis vrij van deze negatieve energieën en entiteiten. Zo kan de energie van je huis weer heerlijk doorstromen en in balans komen. Zodra ik de reiniging heb gedaan, merk je al verschil. Het voelt rustiger, meer ontspannen en vaak ruimer aan. Je voelt je weer thuis in je eigen huis!
 

Het reinigen van je huis hoef je niet alleen te doen als je ergens last van hebt. Het is ook heel erg mooi om jezelf of een ander cadeau te geven bij het betrekken van een nieuwe woning, verkoop van een woning te bespoedigen, na een stressvolle periode, ziekte of om een nieuwe periode in je/jullie leven in te luiden!

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl