facebooklinkedin

Healing

 

Alles is energie! Ook wij bestaan uit energie. We hebben een veld van energie in en om ons heen, ons energiesysteem. Wanneer jouw energiesysteem verstoord is, kun je je heel moe, gestrest, emotioneel instabiel voelen en/of fysieke klachten hebben. Deze verstoring komt door blokkades waardoor jouw energie niet goed kan doorstromen.
 

Tijdens een healing wordt je energiesysteem schoongemaakt. Je laat oude energie, die geblokkeerd is door bijv. overtuigingen, emoties, pijn, ervaringen, los. Ook wordt energie van andere mensen opgeruimd. Als de energie weer vrij kan stromen, kom je weer in balans en wordt je zelfherstellend vermogen geactiveerd.
 

Een healingsessie bestaat uit een korte intake, healing en nabespreking. Tijdens de healing lig je comfortabel in je kleren op de behandeltafel. Ik stem me af op mijn en jouw begeleiders, gidsen en engelen. Ik open me om de lichte, helende energie via mijn handen naar je toe te laten stromen. Ik voel, weet en zie waar blokkades zitten. Jij hoeft helemaal niets te doen. De energie doet haar werk. Tijdens de sessie ontvang je ook een korte channeling, waarbij ik kanaal ben voor energie en woorden die ondersteunend zijn in je proces.
 

Een healingsessie ondersteunt je op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel gebied. Een sessie werkt heel ontspannend en brengt je weer goed in contact met je lichaam. Hierdoor is het ook zeer geschikt als je last hebt van stress of gewoon als cadeau aan jezelf!

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl