facebooklinkedin

Referenties

Ik kan aangeven wat ik te bieden heb als coach/ healer, maar uiteindelijk gaat het om jouw eigen ervaring. Ik ben dankbaar dat enkele cliënten hun ervaringen met jou willen delen:

 

De groepsbijeenkomstenzijn altijd zorgvuldig voorbereid en in kleine setting. Het is alsof je als mens even wordt opgetild zodat je over de rand mag kijken van wat normaal niet zo makkelijk zichtbaar is. Het is inzichtgevend en warm. Krista verliest het individu niet uit het oog. Je wordt als mens uitgenodigd een stap verder te zetten op je eigen pad, maar het mag altijd in je eigen tempo.

Harmke
 

“Krista heeft een goede aardende, zachte en verhelderende werkwijze vol compassie en openheid. Tijdens de healing voelde ik me steeds meer in mijn lichaam komen en ik voelde grote ruimte ontstaan bij mijn 3e oog en bij de steen die net onder mijn hart lag. Ook werd de harde laag op mijn gezicht minder. De boodschap die mij verteld werd was ook bijzonder mooi en ontroerend en geeft mij duidelijkheid en richting aan waar ik mee bezig ben. Ik vond dit de meest fijne en verhelderende healing die ik ooit gehad heb!”

Carla

 

“Ik heb een channeling gehad van Krista. Ik ben onder de indruk van hetgeen tot mij kwam, het voelt als een bevestiging van wat ik diep van binnen weet. Ik voel mij gehoord, gezien, her- en erkend. Het heeft mij een gevoel van vertrouwen gegeven, het heeft mij overweldigd en contact laten maken met een diep gevoel van respect voor het grote geheel. Deze channeling is een puzzelstuk in mijn jarenlange zoektocht, het verbindt de losse delen voor mij. Krista: ik ervaar jou als een integer en zuiver mens, je hebt het zo mooi gedaan! Dankjewel voor deze ervaring, ik neem m mee op mijn pad!”

Ellen

 
Houseclearing: Krista had a very friendly and respectful approach to this (for me) unusual activity / ritual that she was about to do. She carefully explained what she was about to do in a calm way. After the ritual/cleaning of the rooms we sat down and talked through her findings, how to talk to the children about this and what I potentially could do to continue the good feeling in the rooms.

The children experience calmness in their spaces now – they sleep well and we are all happy and content that we asked for Krista’s support!”

Carina
 

“Krista is een coach die mij op krachtige en liefdevolle wijze begeleidt bij mijn levens- en loopbaanvragen. Een workshop of sessie bij Krista voelt voor mij als een oase van rust, waar  het aangenaam verblijven is en ik vanuit een ander perspectief naar zaken kan kijken. Ik ervaar de begeleiding van Krista als zeer bekrachtigend en hierdoor ben ik in staat om juiste vervolgstappen op mijn pad te zetten.”

Manon

 

“Krista is een erg prettige coach waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb zowel het bezielingsspel (aanrader) als een opvolgende coachsessie met haar gedaan. Ze heeft aandacht, neemt de tijd voor je en helpt je te benoemen waar het nu echt om gaat. Na de sessie voelde het alsof er een deur is geopend, waar ik voorheen niet door kon. Ik kan weer even verder op mijn pad. Dank je wel Krista!”

Denise

 

“Ik heb Krista als een zeer warme persoonlijkheid leren kennen. Zij heeft mij ondersteunend, motiverend en stimulerend een spiegel voorgehouden. Krista heeft het vermogen om zich zonder waarde- oordeel te kunnen verplaatsen in jou als mens waarbij een veilige omgeving een eerste voorwaarde is. Ze is altijd actief, persoonlijk en toch met gepaste afstand betrokken bij de mens in wording die tegenover haar zit. Ik kan dan ook niet anders stellen dan dat Krista mij een duidelijk pad heeft laten inslaan en mij weer heeft doen geloven in dromen, idealen en een leven vanuit je passie.”

Claudia

 

 

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl