facebooklinkedin

Referenties

Ik kan aangeven wat ik te bieden heb als coach, maar uiteindelijk gaat het om jouw eigen ervaring. Ik ben dankbaar dat enkele cliënten hun ervaringen met jou willen delen:

 

“Krista is een coach die mij op krachtige en liefdevolle wijze begeleidt bij mijn levens- en loopbaanvragen. Een workshop of sessie bij Krista voelt voor mij als een oase van rust, waar  het aangenaam verblijven is en ik vanuit een ander perspectief naar zaken kan kijken. Ik ervaar de begeleiding van Krista als zeer bekrachtigend en hierdoor ben ik in staat om juiste vervolgstappen op mijn pad te zetten.”

Manon

 

“Krista is een erg prettige coach waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb zowel het bezielingsspel (aanrader) als een opvolgende coachsessie met haar gedaan. Ze heeft aandacht, neemt de tijd voor je en helpt je te benoemen waar het nu echt om gaat. Na de sessie voelde het alsof er een deur is geopend, waar ik voorheen niet door kon. Ik kan weer even verder op mijn pad. Dank je wel Krista!”

Denise

 

“Ik heb een channeling gehad van Krista. Ik ben onder de indruk van hetgeen tot mij kwam, het voelt als een bevestiging van wat ik diep van binnen weet. Ik voel mij gehoord, gezien, her- en erkend. Het heeft mij een gevoel van vertrouwen gegeven, het heeft mij overweldigd en contact laten maken met een diep gevoel van respect voor het grote geheel. Deze channeling is een puzzelstuk in mijn jarenlange zoektocht, het verbindt de losse delen voor mij. Krista: ik ervaar jou als een integer en zuiver mens, je hebt het zo mooi gedaan! Dankjewel voor deze ervaring, ik neem m mee op mijn pad!”

Ellen

 

“Ik heb Krista als een zeer warme persoonlijkheid leren kennen. Zij heeft mij ondersteunend, motiverend en stimulerend een spiegel voorgehouden. Krista heeft het vermogen om zich zonder waarde- oordeel te kunnen verplaatsen in jou als mens waarbij een veilige omgeving een eerste voorwaarde is. Ze is altijd actief, persoonlijk en toch met gepaste afstand betrokken bij de mens in wording die tegenover haar zit. Ik kan dan ook niet anders stellen dan dat Krista mij een duidelijk pad heeft laten inslaan en mij weer heeft doen geloven in dromen, idealen en een leven vanuit je passie.”

Claudia

 

Het Bezielingsspel is echt een hele mooie methode om in korte tijd inzicht te krijgen in kernzaken in je leven. Ik ben een fan! Niet alleen van het spel, maar vooral van Krista, want dankzij haar bezielende leiding kreeg het spel voor mij nog een extra dimensie. Voor iedereen een aanrader om een keer te doen!”

Brigit

 

“Ik vind Krista haar manier van werken erg prettig. Haar goede voorbereiding en inleving zorgden voor coaching op maat. Krista vraagt op een plezierige manier door, waardoor er veel diepgang ontstaat tijdens de gesprekken. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden wat heeft geleid naar de kern van waar ik wil zijn op werkgebied.”

Helene

 

“Ik ben met Krista in contact gekomen omdat ik graag mijn eigen loopbaanperspectief helderder wilde krijgen. Ik was heel erg aan het zoeken naar waar ik energie van krijg en wat mij motiveert. In het traject dat ik bij Krista volgde werd zowel op het verleden, het nu, en de toekomst ingegaan. Ik vond deze aanpak erg fijn. Juist door terug te kijken, begrijp ik waarom ik nu sta waar ik sta. Krista stelde hierbij de juiste vragen en wist al snel het benodigde vertrouwen op te bouwen dat nodig is voor een dergelijk traject. Krista voelt mensen goed aan, brengt rust en balans en is een warm persoon. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten en rust die het traject me heeft gegeven. Ik weet nu veel beter wat ik wil en kan me daarop focussen.”

Rianne

 

“Krista is een coach die mij goed aanvoelde met wat ik nodig had. Door middel van opdrachten en de coaching van Krista ben ik er achter gekomen welke richting ik op kan gaan. Ook heb ik vele ontdekkingen gedaan, waardoor ik bepaalde handelingen van mij zelf beter kan plaatsen.
Krista is iemand die zonder waardeoordeel jou je traject laat doen en je ondersteunt bij de dingen waar je vast loopt. Je ondergaat een leuke ontdekkingsreis.
Krista brengt jou, door op een creatieve en intuïtieve manier te coachen, naar jouw volgende doel!”

Eefje

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl