facebooklinkedin

Energetisch coachen

 

Bij één-op-één coaching zoomen we samen in op jouw vraag, waar je vastloopt en wat je graag zou willen bereiken. Vanuit rust en ontspanning luister ik met aandacht naar jou. Ik verbind me met wie je bent en geef je de ruimte om jezelf vanuit een veilige omgeving te (her)ontdekken.

 

Ik maak contact met jouw en mijn gidsen en begeleiders. Je ontvangt daardoor altijd datgene wat jou op dat moment het beste ondersteunt om je doelstelling makkelijker te bereiken. De combinatie van channelen en coachen vanuit mijn helderweten en heldervoelen maakt de sessies zeer krachtig en effectief.

 

Intuïtief kies ik voor die vorm van coaching die op dat moment het beste bij je past. Dit kan een visualisatie zijn, opstelling, EFT, praktische opdracht, channeling, drum, TRE, kaarttrekking, meditatie, etc.. De coaching is ervaringsgericht. Je gaat het zelf voelen en ervaren.

 

De coaching bestaat gemiddeld uit drie gesprekken. Hoeveel gesprekken exact nodig zijn, hangt af van jouw specifieke wensen en doelstelling.

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl