facebooklinkedin

Channel sessie

 

Eén keer in de twee weken geef ik een online channelsessie waarbij je de gelegenheid hebt tot het stellen van een vraag tijdens de afstemming.
Tijdens een channeling ontvang ik informatie en energie van gidsen en begeleiders die ik als een kanaal doorgeef aan de aanwezigen. Aangezien energie geen grenzen kent, kan je dit dus ook in je eigen huiskamer ontvangen.
De energie werkt helend, zuiverend en heft blokkades op. De informatie geeft inzicht, werkt verhelderend en bevestigt waardoor je zelfvertrouwen vergroot. De combinatie van energie en informatie maakt dat een channeling je heel effectief en krachtig ondersteund. Hoe meer zelfliefde en rust, hoe makkelijker het voor jou is om niet alleen de woorden te horen maar ook mee te gaan in de verhoging van de trillingsfrequentie. Dit is een hele fijne, liefdevolle energie.
We beginnen de sessie met een korte meditatie. Daarna volgt de channeling die is afgestemd op een thema. Na afloop mag iedereen via chat een vraag stellen. Tijdens de afstemming worden deze vragen dan behandeld. De sessie wordt opgenomen en ontvang je de volgende dag via de mail, zodat je deze zelf nog rustig kan beluisteren.

 

Praktische informatie:
Dinsdagavond 20.00 – uiterlijk 21.00 uur (om de week).
Voor data zie agenda.
Aanmelden per keer via email info@kristafilius.nl om verzekerd te zijn van een plekje.

Bijdrage: €15,-

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl