facebooklinkedin

Cacao Ceremonie

 

Een magisch samenzijn in een cacao ceremonie waarbij je je verbindt met je hart, je intentie en de mensen om je heen.

 
Tijdens deze ceremonie neem ik je mee in de wereld van cacao. Cacao is een ware hartopener. Het helpt je te aarden en je meer te verbinden met jezelf. Het ondersteunt je bij het opheffen van blokkades en laat je energie weer meer stromen. We creëren een fijne en rustige plek waar jij jezelf kan zijn. Voel je gedragen in de veilige omgeving van de ceremonie.
 
De ceremonie heeft iedere keer een iets andere invulling omdat ik intuïtief werk. Waar wil jij deze bijeenkomst aandacht aan besteden? Je zet dit om in een intentie en neemt deze mee op jouw innerlijke reis. Er is muziek, we drinken gezamenlijk de cacao, mediteren en ik zal je o.a. ondersteunen door het geven van healing.

 

Bij binnenkomst was al een mooie energie neergezet. De intentie die ik had, werd geraakt door de liefdevolle begeleiding van Krista i.s.m. de cacao. Sylvia

 

Praktisch:
Bijdrage: € 25,-
Woensdagavond 21 december 19.45 – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
Opgave via Whatsapp 061987600. Alleen na betaling van het tikkie is je plek gereserveerd.
 
Handig om te weten:
Drink geen alcohol, koffie of zwarte thee voorafgaand aan de ceremonie
Drink voldoende water voorafgaand aan en tijdens de ceremonie.
Draag comfortabele kleding.
Voel alvast of je een intentie voor de avond hebt.
Je mag iets meenemen wat je op ons gezamenlijke altaar legt. Aan het eind neem je dit weer mee naar huis.
 
Extra informatie:
Tijdens het Maya en Azteken tijdperk werd in Midden- en Zuid Amerika pure rauwe cacao (kawkaw) gebruikt voor spirituele en medicinale ceremonies. Ze wisten dat de cacao ondersteunend werkt zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. De 100% cacao die ik schenk is biologisch en wordt met de hand geplukt. De cacao komt uit Peru, Nicaragua of Guatemala.

 

leef vanuit je hart

info@kristafilius.nl